“Straks Mogelijk Om WhatsApp-berichten Definitief Te Verwijderen”

WhatsAppWhatsApp komt met een nieuwe optie waarmee je berichten echt kunt verwijderen, zelfs berichten die zijn geplaatst in een groepschat.

In WhatsApp is het al langer mogelijk om een bericht in een 1-op-1 gesprek te wissen. Ook berichten in groepsgesprekken zijn te verwijderen, maar de groepsleden kunnen dan nog wel lezen wat je hebt gestuurd. WABetaInfo schrijft op Twitter dat daar met de volgende update verandering in komt.

Ook blijven gestuurde berichten momenteel nog in de notificaties staan, zelfs nadat deze door de verzender zijn verwijderd. WhatsApp zou nu wijzigingen willen doorvoeren aan de serverkant, zodat notificaties later nog kunnen worden aangepast. Zo krijg je bijvoorbeeld een melding waarin staat dat het bericht al is verwijderd.

Het is nog niet duidelijk wanneer WhatsApp de nieuwe functie zal uitrollen, maar volgens WABetaInfo kan de functie op afstand worden geactiveerd, waardoor het niet nodig is om de app te updaten.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. John schreef:

    Vergeet het maar. We hebben het een paar weken geleden nog geprobeerd, maar berichten worden alleen verwijderd bij degene die ze verwijderd. Bij de andere partij blijven ze staan!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.