“Huawei G10 Krijgt Twee Dual-camera’s”

Huawei-G10Huawei heeft eerder aangegeven dat de Chinese fabrikant op 22 september de Huawei G10 zal presenteren. Van deze smartphone is nu een afbeelding uitgelekt. We zien onder andere dat de Huawei G10 aan zowel de achterkant als aan de voorkant beschikt over een dual-camera.

De eerste afbeelding en specificaties van de Huawei G10 zijn nu opgedoken op het internet. Volgens de gelekte data beschikt de Huawei G10 over een metalen behuizing, een 5,9-inch scherm met een Full HD-resolutie en een beeldverhouding van 18:9, een octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 3240 mAh accu.

Huawei G10 smartphone

Aan de achterkant zit een dual-camera met een 16MP en 2MP sensor. Er zou echter ook een dual-camera aan de voorkant aanwezig zijn. Deze selfie-camera beschikt over een 13MP en 2MP sensor.

Hoeveel de Huawei G10 gaat kosten is nog onduidelijk. Ook is het nog onbekend of de smartphone in Nederland op de markt zal verschijnen. In het verleden heeft Huawei wel toestellen uit de G-serie in Nederland uitgebracht.

via [foon4u

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.