Nieuwe Regels Voor Bekijken Van Instagram-video’s Met Geluid

InstagramInstagram heeft de regels aangepast voor het bekijken van video’s met geluid. Voorheen moest je bij elke video apart het geluid aanzetten, maar Instagram onthoudt nu je voorkeur.

Als je nu door Instagram scrolt en je komt een video tegen waarvan je het geluid wilt horen, dan klik je gewoon op het speaker-icoontje om het geluid af te spelen. Kom je verderop een nieuwe video tegen waarvan je het geluid wilt horen, dan klik je opnieuw op dit icoontje. Op deze manier zal er nooit per-ongeluk geluid worden afgespeeld en kun je gênante situaties voorkomen. Instagram past de regels nu echter aan.

Instagram laat je voortaan het geluid van alle video’s aan- en uitzetten. Zet je het geluid van een video aan, dan zullen voortaan alle video’s automatisch met geluid worden afgespeeld. Zet je het geluid van een video uit, dan staan alle video’s standaard op mute.

Op zich is dit geen hele rare wijziging, maar controleer wel of je het geluid aan of uit hebt staan als je bijvoorbeeld in de wachtkamer of in de klas zit. Zo voorkom je gênante situaties.

via [AP]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *