Xiaomi Mi 6 Met 128GB Opslagruimte Kost Nu Slechts €375 [couponcode]

xiaomi mi6Afgelopen maand schreven wij een onze review over de Xiaomi Mi 6, een smartphone die zich kan meten met de Galaxy S8, maar voor een veel aantrekkelijkere prijs over de toonbank gaat. Mocht je de smartphone na het lezen onze review nog niet hebben aangeschaft dan hebben wij goed nieuws. Dankzij de onderstaande couponcode kost de Xiaomi Mi 6 met 128GB opslagruimte tijdelijk namelijk slechts €375.

De Xiaomi Mi 6 beschikt over een 5.15-inch scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels, een Qualcomm Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 3350mAh accu, een 12 megapixel dual-camera met dual-LED flitser aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, dual-SIM ondersteuning, een USB-C aansluiting en 4G-ondersteuning. De smartphone draait op Android 7.1.1 (Nougat) met de MIUI 8.0-interface.

In onze review kun je lezen dat wij erg te spreken zijn over de smartphone. De Xiaomi Mi 6 heeft een mooie uitstraling, krachtige specificaties en is erg stabiel. Het is heel moeilijk om een kwalitatief vergelijkbare smartphone te vinden in dezelfde prijsklasse.

Wij hebben een couponcode ontvangen waardoor Nederlanders de 128GB-variant van de Xiaomi Mi 6 nu kunnen aanschaffen voor slechts €375.16. Je kunt de smartphone via deze link kopen. Zorgt ervoor dat je in je winkelwagen de couponcode “NL-SI-Mi6-128g” invult om van de korting gebruik te kunnen maken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.