Microsoft Edge-browser Komt Naar Android En iOS

Microsoft Edge browser Android iOSDe Edge-browser van Microsoft zal worden uitgerold naar Android en iOS. Op dit moment is al een preview-versie voor iOS beschikbaar. De preview-versie zal op een later tijdstip ook voor Android worden uitgebracht.

Om de Edge Preview uit te proberen moet je lid zijn van het Windows Insiders-programma. Je kunt de probeer-versie via deze website opvragen. Op iOS kun je de Edge-browser vervolgens via de TestFlight-app van Apple installeren.

De mobiele versie van de Edge-browser beschikt net als de desktop-versie over de functies Reading List, New Page Tab en Reading View. Dankzij de “Continue on PC“-functie kunnen mobiele gebruikers hun mobiele browsersessie voortzetten op een Windows 10 pc.

Microsoft heeft nog niet bekendgemaakt vanaf wanneer de Android-versie van de Edge Browser beschikbaar zal zijn, maar dit zal “binnenkort” gebeuren. In het begin zal de browser alleen ondersteuning hebben voor de Engelse taal. Tijdens de Preview zullen echter meer talen worden toegevoegd.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.