Bluboo S1 Nu Verkrijgbaar Voor €147

Bluboo-S1We hebben al verschillende keren een bericht geschreven over de Bluboo S1, omdat de smartphone met erg dunne schermranden en krachtige specificaties zeer aantrekkelijk geprijsd is. De verkoopprijs van de Bluboo S1 is nu opnieuw gedaald, waardoor de smartphone nu verkrijgbaar is voor slechts €147.

De Bluboo S1 heeft een 5,5-inch scherm met zeer dunne bezels, iets dat we sinds dit jaar steeds vaker tegenkomen op high-end toestellen van bijvoorbeeld Xiaomi, Samsung en LG. De Bluboo S1 is echter een stuk voordeliger. Ondanks de lage adviesprijs beschikt de Bluboo S1 toch over krachtige specificaties.

Zo beschikt de Bluboo S1 over een 5,5-inch scherm met een Full HD-resolutie, een 2,5GHz octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel dual-camera aan de achterkant, een vingerafdrukscanner aan de voorkant, een 3500mAh accu, dual-SIM ondersteuning en een USB-C aansluiting. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

De Bluboo S1 is via deze link verkrijgbaar voor slechts 147 euro, in de kleuren zwart of wit. Ben je opzoek naar een toestel met zeer dunne schermranden, maar heb je niet het budget om één van de bekendere vlaggenschip-toestellen te kopen? Dan is de Bluboo S1 een leuke optie.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.