Foto’s van 500px instellen als wallpaper

Een tijdje geleden schreef ik over de komst van 500px naar Android. Een app waarmee je door een enorme lading foto’s kunt bladeren; de een nog mooier dan de ander. Hoewel 500px een simpele en goede app is, ontbreekt er wel iets. Het is namelijk niet mogelijk om een foto te gebruiken als achtergrond. En daar komt 500px Wallpapers om de hoek.


Deze app heeft maar weinig mogelijkheden en dat maakt het nou zo goed. Als je 500px Wallpapers opent, krijg je foto’s te zien die op 500px zijn gezet. Door naar beneden te vegen kun je meer foto’s laden, druk op een foto en je krijgt hem beeldvullend te zien. Op dit moment kun je kiezen om de afbeelding te delen via social media of om hem als achtergrond in te stellen.

Je kunt er voor kiezen om de foto die je ziet als achtergrond te gebruiken, maar het is ook mogelijk om autoshuffle aan te zetten. Die functie pakt een willekeurig een nieuwe foto en stelt hem in als achtergrond. Je kunt zelf instellen hoe vaak dat gebeurt; van ieder uur tot een keer per week.

500px Wallpapers is gratis te vinden in Google Play en heeft minimaal Android 2.2 nodig. Klik hier om de app te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.