Voortaan Mogelijk Om Iedereen Te Bellen Met Google Duo

Google-DuoDe Google Duo-app heeft een update ontvangen die het mogelijk maakt om al je contacten te bellen, zelfs wanneer je contacten de app niet geïnstalleerd hebben. De persoon die je probeert te bereiken moet wel in het bezit zijn van een Android-smartphone.

Dankzij een nieuwe app-update is het voortaan mogelijk om met mensen te bellen die de app niet geïnstalleerd hebben. Mensen zonder de Duo-app krijgen nu een preview te zien die lijkt op de preview die mensen krijgen die de app wel hebben geïnstalleerd. Het is mogelijk om zowel telefoongesprekken als videogesprekken te voeren.

Nadat het gesprek voorbij is krijgt de ontvanger een melding om de Duo-app te installeren. Je kunt onderin beeld er ook voor kiezen om de persoon die je belde te blokkeren.

Waarschijnlijk rolt Google de zogeheten “App Preview Message” in fasen uit, want Nederlanders kunnen de functie op dit moment nog niet gebruiken. Het kan dus zijn dat je nog een aantal dagen moet wachten voordat je van de nieuwe functie gebruik kunt maken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.