Introductie Van Mid-ranger HTC EYEs Op 15 Januari

HTC-EYEsDe Taiwanese fabrikant HTC zal op 15 januari een nieuwe smartphone introduceren tijdens een presentatie in China. Vermoedelijk gaat het om de mid-range HTC EYEs die onder andere is uitgerust met een 5,99-inch scherm en een waterdichte (IP67) behuizing.

De bekende lekker Evan Blass deelde in december al een aantal afbeeldingen van een mid-range HTC-smartphone. De smartphone heet waarschijnlijk HTC EYEs en zal in meerdere kleuren op de markt verschijnen.

Volgens de geruchten beschikt de smartphone over een 5,99-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2160 pixels en een 18:9-beeldverhouding. Intern vinden we een 1,8GHz Qualcomm Snapdragon 652-processor, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Er zou ook een variant met een 2,2GHz Qualcomm Snapdragon 660-processor, 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte op de markt verschijnen.

Aan de achterkant zit een 12 megapixel camera en aan de voorkant een 5 megapixel camera. De HTC EYEs heeft een 3930mAh accu, een waterdichte behuizing met een IP67-certificering en een USB-C aansluiting. Waarschijnlijk draait de HTC EYEs op Android (Nougat) en zal de smartphone op de markt verschijnen in de kleuren zwart, zilver en rood. Het is nog onduidelijk wat voor adviesprijs de smartphone meekrijgt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.