“Instagram Krijgt Videobel-functie”

InstagramIn een testversie van Instagram heeft de ontwikkelaar van de app een knop voor een belfunctie toegevoegd als onderdeel van Instagram Direct. Het is dus goed mogelijk dat we binnenkort net als bij Facebook Messenger, WhatsApp en Snapchat kunnen videobellen met Instagram.

Het is een gewoonte van Instagram om functies af te kijken van de concurrentie. Sinds Instagram in handen is van Facebook heeft Instagram vrijwel alle functies van Snapchat nagemaakt. Videobellen ontbreekt nog, maar als we een testversie van de app mogen geloven komt daar in de toekomst verandering in.

In Instagram Direct is een knop te zien waarmee een videogesprek kan worden gestart. Meer aanwijzingen naar de nieuwe functies zijn nog niet gevonden in de testversie. Ook wil Instagram zelf nog geen informatie geven over de mogelijke komst van de videobel-functie. Hierdoor is het nog onduidelijk of en wanneer de functie naar de reguliere Instagram-app zal worden uitgerold. Wel is duidelijk dat Instagram werkt aan de belfunctie.

via [iculture]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.