“Vivo Xplay7 Krijgt 10GB Werkgeheugen”

Vivo-X20-Plus-UDDe fabrikant Vivo brengt in een rap tempo smartphones op de markt, waarvan de één nog mooier dan de ander. Ditmaal zijn specificaties opgedoken over de Vivo Xplay7, die mogelijk een record zal verbreken. Volgens de geruchten beschikt de smartphone namelijk over maar liefst 10GB werkgeheugen.

Vorige week introduceerde Vivo de Vivo X20 Plus UD, de eerste smartphone met een vingerafdrukscanner onder het scherm. Nu zijn er echter presentatie-slides opgedoken van een smartphone die de Vivo X20 Plus UD op alle vlakken aftroeft.

De zogeheten Vivo Xplay7 beschikt volgens de geruchten over een 6-inch scherm met en screen-to-body ratio van maar liefst 92.9 procent. Er is een dubbele IMX camera-opzet van Sony aanwezig, een vingerafdrukscanner onder het scherm en een gezichtsherkenning-functie.

vivo-xplay-7-10gb-werkgeheugen

Intern vinden we verder opvallend krachtige specificaties, waaronder een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 10GB werkgeheugen en 256GB of 512GB opslagruimte. Mochten deze specificaties kloppen dan is de Vivo Xplay7 één van de krachtigste smartphones ooit.

De Vivo Xplay7 krijgt naar verwachting dan ook een flink prijskaartje mee. Zelfs de voorganger, de Xplay6 uit 2016, kost op dit moment nog ongeveer 500 euro. Het is nog onduidelijk wanneer Vivo de Xplay7 zal presenteren en of de smartphone ook in Nederland op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jan Bos schreef:

    Nietszeggende lokkertjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.