Google Reply Genereert Automatisch Reacties Voor Chats

google-replyEen ontwikkelaar van het XDA Forum ontdekte een test-versie van Google Reply, die nu beschikbaar is voor Android 7.0 en nieuwer. De app genereert automatisch simpele reacties op inkomende berichten.

Google Reply is gemaakt om snel te kunnen reageren op inkomende berichten. Dit is handig als je het te druk hebt met andere dingen en geen berichten wilt typen. In de bovenstaande afbeelding zien we dat Google Reply vaak drie verschillende reacties genereert. Door op één van deze reacties te klikken stuur je gelijk het bericht.

Als iemand bijvoorbeeld “je bent leuk” zegt, dan genereert Google Reply antwoorden als “je bent leuk!”. Je kunt ook rechtstreeks een kus icoontje sturen. Als iemand vraagt hoe ver je van huis bent, genereert Google Reply antwoorden als “ongeveer een uur”, “ik ben thuis” en “ik it in de trein”. Vraagt iemand waar je bent, dan kun je rechtstreeks het huidige adres opsturen.

Google Reply maakt gebruik van machine learning-algoritmes, die onder andere kijkt naar waar je bent. Als een contact het woord “dringend” gebruikt ontvang je normaal een notificatie, maar als je op een vergadering of begrafenis bent zal je deze notificatie niet ontvangen. Google Reply kijkt onder andere naar de agenda-app en de kalender-app om te bepalen waar je bent. Ook zal je niet gestoord worden als je deelneemt aan het verkeer.

Google Reply werkt straks met diensten als WhatsApp, Twitter, Hangouts, Facebook Messenger, Skype en Slack.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jan Bos zegt:

    Dit bestaat toch al heel lang ?
    Als reactie op een binnenkomend telefoongesprek en je hebt even geen tijd ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *