Facebook Lite-app Nu Ook In Nederland Te Downloaden

Facebook-LiteFacebook heeft Facebook Lite, een lichtere versie van de Facebook-app, uitgebracht in Europa en de Verenigde Staten. De app is gemaakt voor smartphone-gebruikers met een trage internetverbinding.

Facebook bracht in 2015 een simpelere versie van de Facebook-app uit in ontwikkelingslanden, waar mensen over het algemeen een tragere internet verbinding hebben. De app is al meer dan 500 miljoen keer gedownload. Mensen in westerse landen met oudere telefoons of langzaam internet kunnen Facebook Lite nu echter ook downloaden.

De Facebook Lite-app is slechts 1.5MB groot en toont foto’s in een lagere resolutie, zodat de app niet alleen sneller is maar ook minder data verbruikt. De app zou prima moeten werken over een 2G-netwerk. Je kunt Facebook Lite downloaden in de Google Play Store.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Bij bright zijn ze zeker ook net wakker geworden want Facebook Lite staat al flink lang in de Play Store, vorig jaar al. De App is inmiddels 5.49 MB groot en net als met de originele app wordt er zoveel mee gerommeld (updates) dat functies regelmatig niet werken. De meeste wrappers doen het beter dan Facebook Lite.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.