HTC U12 Plus Nu Verkrijgbaar In Nederland

HTC-Desire-U12-plusDe HTC U12 Plus, het enige vlaggenschip-toestel die de Taiwanese fabrikant dit jaar heeft geïntroduceerd, is nu verkrijgbaar in Nederland. De smartphone gaat in Nederland over de toonbank voor ongeveer 800 euro.

HTC introduceerde vorige maand de HTC U12 Plus. De vlaggenschip-smartphone beschikt onder andere over een 6-inch lcd-scherm met een resolutie van 2880×1440 pixels, een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 12MP + 16MP dual-camera aan de achterkant, een 8MP + 8MP dual-camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3500mAh accu. Ook heeft de smartphone een waterdichte behuizing met Edge Sense 2 en ondersteuning voor twee SIM-kaarten. Edge Sense is een knijpbare behuizing, waardoor je handelingen kunt uitvoeren door in de smartphone te knijpen.

De HTC U12 Plus draait op Android 8.0 (Oreo) en is uitgerust met BoomSound-speakers voor goed geluid. De smartphone kost in Nederland €799,99 en is verkrijgbaar in de kleuren Ceramic Black, Flame Red en Translucent Blue.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.