YouTube Start Uitrol Nieuwe Functie “Muted Autoplay”

YouTubeYouTube is begonnen met de uitrol van een nieuwe functie, genaamd “Muted Autoplay”. De nieuwe functie zorgt ervoor dat video’s in de home-feed automatisch afspelen zonder geluid.

YouTube gaat een functie, die momenteel al beschikbaar is voor de desktop-versie van YouTube, uitrollen naar de YouTube-app. Na het ontvangen van de update zal de video bovenaan in je homefeed kort gaan spelen nadat je een korte tijd de laad-indicator zal zien. De video speelt af zonder geluid, maar je krijgt een goede indicatie van wat voor video het is.

De nieuwe functie kost echter wel meer data, waardoor veel mensen Muted Autoplay liever uitschakelen. Gelukkig kan dit in de instellingen van de YouTube-app. Om de functie uit te schakelen klik je rechtsboven op het icoon van je account om de instellingen-pagina te openen. Als tweede optie zie je de vermelding Autoplay. Klik hierop om de Autoplay-functies te openen. Hier kun je aangeven of je automatisch een nieuwe video wilt opstarten wanneer de andere afgelopen is en of je de Muted Autoplay altijd aan wilt hebben, alleen wilt activeren als je gebruik maakt van Wifi of dat je de functie altijd uit wilt uitschakelen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.