Nu Mogelijk Om Al Je Instagram Data Te Downloaden

InstagramInstagram heeft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee gebruikers al hun data van hun Instagram-account kunnen downloaden. Met ‘Data Download’ kun je zowel je foto’s en video’s als de geplaatste reacties, likes en zelfs je instellingen downloaden.

Instagram heeft de nieuwe ‘Data Download’-functie geïntroduceerd om overeen te stemmen met de nieuwe privacywetgeving van de Europese Unie die op 25 mei in werking treedt. De nieuwe functie zorgt ervoor dat iedereen hun Instagram-account kan verwijderen zonder daadwerkelijk data te verliezen.

Instagram data downloaden
Om al je data te downloaden open je Instagram en log je in. Vervolgens klik je op je account-foto en op de tandwiel in de rechterbovenhoek. Klik nu op ‘Privacy en beveiliging’, scrol naar beneden en klik op ‘Gegevensdownload’ en kies vervolgens voor ‘downloaden’. Nu kun je je e-mail invullen waarna je binnen twee dagen een downloadlink ontvangt met daarin al je gegevens.

via [newsmonkey]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. a schreef:

    Ik heb al zo vaak een gegevensdownload bij Instagram aangevraagd maar krijg het gewoon niet! Heel frustrerend, ik zie talloze artikelen dat dit kan, ik heb Instagram proberen te bereiken (onmogelijk – ook zeer frustrerend bij een bedrijf die wel alles van mij wil weten maar zelf niet eens een e-mail adres lijkt te hebben) en het lukt gewoon niet. Ik heb een soort probleemformulier ingevuld maar natuurlijk heb ik daar ook nooit meer iets van gehoord.

    Denk er serieus aan om ook maar te stoppen met Instagram als ik nergens meer controle over krijg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.