Moto Z3 Play Te Zien Op Gelekte Render

Moto-Z3-Play-renderDe website AndroidHeadlines heeft een render van de Moto Z3 Play in handen gekregen waarop we de smartphone van zowel de voorkant als de achterkant kunnen bewonderen. Het scherm op de Moto Z3 Play heeft een grotere screen-to-body ratio en aan de achterkant is de smartphone uitgerust met een dual-camera. 

Volgens AndroidHeadlines is de bovenstaande afbeelding afkomstig van een betrouwbare bron. Dankzij de afbeelding kunnen we een aantal eerdere geruchten bevestigen. Zo zien we onder andere dat de home-knop onder het scherm, met daarin de vingerafdrukscanner, is verdwenen. Deze keuze is gemaakt omdat er meer ruimte nodig is voor het scherm. De vingerafdrukscanner is nu te vinden aan de zijkant van het toestel.

Verder zien we aan de achterkant een dual-camera, die volgens de geruchten bestaat uit een 12 megapixel en 8 megapixel sensor. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting lijkt te ontbreken. Aan de achterkant zien we ook nog een aansluiting voor Moto Mod. Dit zijn hardware-modules die je op de smartphone kunt klikken.

Geruchten spreken verder over een 6-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding en een FHD+ resolutie, een Qualcomm Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte (uitbreidbaar met een microSD-kaart), een 5 megapixel selfie-camera en een 3000mAh accu.

via [androidheadlines]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.