Spotify Presenteert Nieuw Uiterlijk Spotify-app

SpotifySpotify heeft tijdens een evenement in New York een nieuw uiterlijk van de app voorgesteld. Gratis gebruikers krijgen voortaan toegang tot vooraf opgestelde playlists.

Spotify is sinds de lancering gratis te gebruiken. Tegen betaling krijgen gebruikers toegang tot meer functies. Gustav Söderström, hoofd van R&D bij Spotify geeft aan dat 60 procent van de betalende gebruikers eerst een gratis account gebruikten.

Spotify heeft nu 90 miljoen gratis gebruikers, en 60 procent van onze betalende abonnees gebruikten eerst een gratis account. Ons bedrijf wil dat die gebruikers gelukkig zijn met Spotify, en dat ze zich geen ’tweederangs luisteraars’ voelen.

Spotify heeft nu 15 playlists geïntroduceerd die gepersonaliseerd zijn op het luistergedrag van de gebruiker. De speellijsten bevatten samen ongeveer 750 nummers die continu worden aangepast. Spotify hoopt de gratis functie van WhatsApp op deze manier aantrekkelijker te maken. Momenteel kunnen gratis gebruikers alleen maar de ‘shuffle-functie’ toepassen om willekeurig door muziek te bladeren.

In de vernieuwde app is ook een besparingsfunctie toegevoegd voor mensen met een beperkte databundel. De vernieuwde Spotify zal de komende weken wereldwijd worden uitgerold.

via [knack]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.