Picture-in-picture-modus WhatsApp Werkt Met Facebook- En Instagram-video’s

WhatsAppWanneer je video’s van een ander platform deelt in WhatsApp dan krijg je momenteel een link te zien waarop je kunt klikken. Binnenkort komt daar verandering in, aangezien sommige gedeelde video’s ondersteuning krijgen voor de picture-in-picture modus.

De meeste mensen gebruiken tegenwoordig WhatsApp om in contact te blijven met hun vrienden en familie. Naast tekstberichten is het heel eenvoudig om foto’s en video’s te delen, maar bij het delen van een YouTube-video of een Facebook-video moet de ontvanger op een link klikken om de video te openen op het platform waar de video vandaan komt.

WhatsApp rolt nu echter een update uit waardoor je binnenkort video’s van externe platformen rechtstreeks in WhatsApp kunt afspelen. Het gaat om video’s die van YouTube en Facebook vandaan komen. Dergelijke video’s kunnen gewoon binnen het chat-gesprek zelf worden afgespeeld, net zoals de video’s van WhatsApp zelf.

Momenteel rolt de update uit naar toestellen met iOS, maar we verwachten dat de update snel beschikbaar zal zijn voor Android.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.