Film1 Introduceert Nieuw Abonnement En Nieuwe App

film1Premium filmservice Film1 heeft een nieuw abonnement geïntroduceerd voor Android en iOS. Vanaf nu kan iedereen met een internetabonnement een maand- of jaarabonnement via film1.nl afsluiten. Voorheen was dit alleen mogelijk via de tv-aanbieder. Ook heeft Film1 een nieuwe app uitgebracht.

Het nieuwe abonnement van Film1 is beschikbaar als maand- en jaarabonnement en kost € 7,99 per maand of € 79,99 per jaar. Om de introductie van de nieuwe app te vieren zijn een aantal nieuwe exclusieve films toegevoegd, waaronder Blade Runner 2049, Spider-Man: Homecoming en Baby Driver. Ook kun je Film1 nu één week lang gratis proberen.

De nieuwe app van Film1 moet het consumenten makkelijker maken om op hun eigen voorwaarden, op een apparaat naar keuze, films te kijken. Elke week zullen nieuwe films worden toegevoegd. Met de nieuwe abonnementsvorm wil FIlm1 verdere groei stimuleren.

Oscar Kales, Director Operations, Film1: “Wij zijn erg blij met de uitbreiding van onze service. Het nieuwe abonnement is een mooie toevoeging op onze bestaande samenwerking met tv-aanbieders en biedt consumenten een nieuwe manier om altijd de nieuwste films te kijken via hun favoriete apparaat. Huidige abonnees behouden dezelfde functionaliteiten waaronder vier lineaire kanalen via de settopbox. Ze krijgen ook de update van de nieuwe app, waarmee het nog eenvoudiger wordt om on demand en lineair te kijken.”

Discover_Film1

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.