Cat S61-smartphone Voor Vakmensen Vanaf 5 Juli Verkrijgbaar

Cat-S61Bullitt Group heeft in februari op het Mobile World Congress in Barcelona de Cat S61 geïntroduceerd. De smartphone die onder andere is uitgerust moet een robuuste behuizing en een FLIR® thermische HD-camera is vanaf vandaag te bestellen. Vanaf 5 juli ligt de Cat S61 in de winkels.

De Cat S61 is een unieke smartphone die voor een specifieke doelgroep is gemaakt. De smartphone is namelijk gebouwd voor gebruik in ruige omgevingen en heeft daarom een waterdichte behuizing met een MIL Spec 810G-certificering. Hierdoor is de Cat S61 ideaal voor bijvoorbeeld bouwvakkers. De smartphone is echter ook uitgerust met een aantal zeer unieke eigenschappen. Zo beschikt de Cat S61 over een FLIR thermische HD-camera met een tempratuurbereik tot 400 graden Celsius. Deze thermische camera kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor diagnostiek en bewaking van materiaal of machines met een hoge temperatuur.

Cat-S61-FLIR-thermische-HD-camera

Ook is de Cat S61 uitgerust met een ingebouwde Sensirion luchtkwaliteitmeter, en laserondersteunde meettechnologie die afstanden tot 10 meter kan meten en oppervlaktes kan berekenen. Het toestel heeft verder een 5.2-inch FHD-beeldscherm, een Snapdragon 630-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een grote 4500 mAh accu, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en NFC-ondersteuning. De smartphone draait op Android 8.0 (Oreo).

De Cat S61 kost €899 en is onder andere te bestellen bij Coolblue.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.