Screenshots Tonen Datingdienst Van Facebook

Facebook-datingIn mei liet Facebook weten te werken aan een eigen dating-app. Facebook-werknemers kunnen de app al gebruiken, maar pas na de testperiode kunnen wij ermee aan de slag. Er zijn echter al wel wat screenshots gelekt die laten zien hoe Facebook Dating er uit ziet.

Momenteel wordt de datingsservice van Facebook getest met nepgegevens op zoek naar mogelijke bugs. Facebook-werknemers kunnen een volledig nepprofiel aanmaken waarna er matches worden gegenereerd. Als iemand jouw profiel leuk vind en jij die van de ander, dan ontstaat er een match. Vervolgens kun je met elkaar praten. Dit principe kennen we onder andere van Tinder, maar Facebook staat er om bekend om functies en ideeën van anderen na te maken.

Jane Manchun Wing kreeg de functie echter al te zien en heeft daarvan gelijk een hoop screenshots gemaakt. Ze kon echter geen profiel aanmaken omdat ze geen Facebook-werkneemster is.

Facebook-Dating-screenshots

In de screenshots zien we dat Facebook vraagt of je je profiel wilt openstellen voor je Facebook-vrienden, of ook vrienden van vrienden? Om een profiel aan te maken moet je vragen beantwoorden over onder meer je geslacht en seksuele voorkeur.

Ondanks dat er al een hoop Dating-apps zijn zal Facebook Dating waarschijnlijk wel een succes worden dankzij Facebook’s grote gebruikersaantallen. Facebook zal gaan concurreren met dating-apps als Tinder en OkCupid.

Facebook-Datin-Jane-Manchun-Wing

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.