OPPO-smartphone Krijgt Als Eerste Corning Gorilla Glass 6

OPPO logoOPPO is de eerste fabrikant die een smartphone met Corning Gorilla Glass 6 op de markt zal brengen. Details over de smartph0ne wil OPPO nog niet kwijt, maar vermoedelijk gaat het om de R17-vlaggenschip.

Uit een onderzoek kwam naar buiten dat gebruikers hun smartphone gemiddeld zeven keer per jaar laten vallen. Meestal zijn barsten in het scherm hiervan het gevolg. Corning brengt daarom regelmatig een verbeterde versie van Gorilla Glass uit, waarvan Gorilla Glass 6 de nieuwste is.

Gorilla Glass 6 zou 50% beter moeten zijn dan Gorilla Glass 5. Tijdens een test heeft Corning een smartphone 15 keer vanaf een meter afstand op een hard oppervlak laten vallen.

OPPO blijkt nu de eerste fabrikant te zien die de nieuwste versie van Gorilla Glass zal gaan gebruiken. Naar verwachting zal OPPO de R17 met het harde glas uitrusten. De OPPO R17 zal in de komende weken officieel aangekondigd worden. Volgens de geruchten beschikt de smartphone over maar liefst 10GB werkgeheugen. Het is nog onduidelijk of de OPPO R17 ook in Nederland op de markt zal verschijnen, maar OPPO is sinds kort wel actief in ons land.

corning-gorilla-glass-6

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.