KPN Lanceert Compleet Vernieuwde MijnKPN

MijnKPNKPN heeft MijnKPN een makeover gegeven. Zowel de app als de website van MijnKPN zijn volledig vernieuwd door KPN’s in-house app-team. Voor de vernieuwing heeft KPN de hulp ingeroepen van meer dan 1000 klanten.

De vernieuwing was nodig om klanten de mogelijkheid te geven hun gegevens nog beter te beheren en producten optimaal te gebruiken. “Dankzij het volledig vernieuwde design en framework ervaren klanten meer gemak en zijn hun producten beter toegankelijk en makkelijker te beheren.” Hierbij heeft KPN gekeken naar feedback van gebruikers. Eerder lanceerde KPN al een gesloten bèta van de vernieuwde app, waaraan 200 klanten en collega’s meededen. Na een testperiode van twee maanden is de vernieuwde MijnKPN voor iedereen beschikbaar gemaakt.

“MijnKPN heeft als missie klanten te helpen om alles uit hun KPN-producten te halen”, aldus Paul van Arendonk, Marketing Manager Apps & Selfcare. “Met MijnKPN bieden we klanten een best-in-class selfservicekanaal. Dit doen we door de MijnKPN app en website volledig toe te spitsen op de persoonlijke behoeften van de klant. Door klanten te betrekken bij de ontwikkeling krijgen we waardevolle feedback van de eindgebruiker die we gelijk kunnen implementeren. We zijn gestart met een gesloten testversie met een kleine selectie klanten en collega’s. De open testversie is een logische vervolgstap geweest, hiermee hebben we op een transparante wijze MijnKPN kunnen doorontwikkelen. Onze testers beoordelen de nieuwe app met een 4 op een schaal van 1 tot 5. Een bevestiging dat het door klanten als verbetering wordt ervaren.”

De gebruikersinterface is aangepast waardoor producten en diensten nu beter vindbaar zijn. Ook is de code in de app opnieuw opgebouwd en geoptimaliseerd. Door deze nieuwe opbouw kunnen in de toekomst sneller nieuwe updates worden uitgerold. Zo kunnen we in een toekomstige update onder andere een geheel vernieuwde chatfunctie verwachten. Ook komt er een optie om via de app bestellingen te volgen.

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.