Nieuwe Update Lost Problemen OnePlus X Camera Op

OnePlus-XOnePlus is gestart met de uitrol van een kleine update voor de OnePlus X. Deze update moet een probleem met de camera, dat door een eerdere update is ontstaan, weer oplossen.

OnePlus is voor het weekend gestart met de uitrol van een Oxygen OS-update. Deze update is nu ook beschikbaar voor Nederlandse OnePlus X-gebruikers en is via OTA te downloaden. De update moet een eerder probleem, waardoor foto’s corrupt werden opgeslagen, verhelpen.

Mocht je geen last hebben van corrupte foto’s dan is het misschien verstandig om te overwegen of je de nieuwe update wilt installeren. Sommige gebruikers melden namelijk dat het probleem met de camera wel is verholpen, maar dat nieuwe problemen voorkomen. Zo melden sommige gebruikers dat de icoontjes op de homepagina na de update zijn verdwenen. Deze kunnen echter makkelijk weer handmatig worden teruggezet. Een andere probleem is een niet volledig werkende app-drawer. Dit probleem kan volgens sommige gebruikers weer worden verholpen door de Google-zoekbalk op een homescreen te plaatsen.

De OnePlus X beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,2GHz Snapdragon 801 processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, 4G-ondersteuning, dualSIM en Android 5.1.1 (lollipop) met de Oxygen OS-skin. De smartphone kost 269 euro op OnePlus.net.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *