“Foto’s Tonen Asus Zenfone 6 Prototype Met Camera In Scherm”

prototype-asus-zenfone-6Op het internet zijn een aantal foto’s opgedoken waarop we prototypes van de Asus Zenfone 6 kunnen bewonderen. We zien verschillende versies waarbij de camera in het scherm zit verwerkt.

Op de onderstaande foto’s zien we drie verschillende prototypes. Het is mogelijk dat Asus meerdere varianten van de Zenfone 6 op de markt wil brengen, maar het kan ook zijn dat Asus nog kijkt welke uitvoering het beste is en uiteindelijk dus gewoon één Zenfone 6 zal introduceren.

Bij één van de prototypes is de selfie-camera in de linker bovenhoek van het scherm verwerkt. Daarnaast is de kin onder het scherm iets kleiner dan bij de voorganger. Een tweede prototype toont een scherm met bovenin een kleine waterdruppel notch voor de selfie-camera. Aan de achterkant van dit toestel zien we een vingerafdrukscanner. De derde prototype heeft aan de achterkant een camera met drie sensoren. Het is nog onduidelijk welk toestel Asus echt op de markt zal brengen en wanneer deze dan officieel geïntroduceerd zal worden.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.