Stemwijzer nu ook mobiel in te vullen

Over een maand is het weer zover en kan Nederland naar de stembus om een nieuw kabinet te kiezen. Zoals ook bij voorgaande verkiezingen is het mogelijk om met de StemWijzer te kijken welke partij het meest met je standpunten overeenkomt. Dit jaar is er ook een app ontwikkeld, zodat het ook mogelijk is om met je smartphone de vragenlijst in te vullen.

De app is simpel en overzichtelijk. Je krijgt 30 vragen voorgeschoteld. Daarop kun je met eens, oneens of geen van beiden antwoorden of de vraag helemaal overslaan. Na afloop kan er aan bepaalde onderwerpen extra gewicht worden meegegeven. Daarna komt de app met de uitslag die laat zien met welke partij je de meeste overeenkomsten hebt.

De StemWijzer app is sinds vandaag bij Google Play te vinden en is gratis. Behalve voor Android is er ook een app voor iOS en is er een speciale variant gemaakt voor Facebook.

Klik hier om StemWijzer te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.