Aldi Wolfgang Messenger met WiFi

De smartphones van de Aldi zijn een onverwacht groot succes gebleken voor de supermarkt. Vooral de Wolfgang Messenger die over een qwerty-toetsenbord beschikt, was gewild. Een minpuntje was wel dat het toestel geen wifi had. Daar heeft de supermarktketen naar geluisterd en komt daarom met een variant die wel wifi heeft. Ook is de camera onder handen genomen. De Wolfgang Wifi Messenger ligt vanaf zaterdag 18 augustus in de winkels voor net geen 60 euro.

Aldi maakt ook bekend dat er een nieuwe versie komt van de Wolfgang 4.3 inch smartphone. Deze draait op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en heeft een nieuwe processor. Het toestel ligt waarschijnlijk begin september in de schappen van de supermarktketen.

Voor de geïnteresseerden is het te hopen dat Aldi dit keer meer toestellen heeft ingeslagen. De vorige keren waren de verschillende varianten snel uitverkocht. In sommige gevallen waren er maar 3 toestellen in een winkel te vinden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.