Beyonce? Adele? Pink? Jij kan de volgende worden met deze app!

karaoke-appsOf je nou onder de douche staat of gewoon lekker naar muziek luistert op tv, zingen of meezingen doen we allemaal wel eens. Wij worden namelijk vrolijk van zingen. Bedrijven en ontwikkelaars weten dit maar al te goed, waardoor we steeds meer keuze hebben uit Karaoke bars, Karaoke sets en Karaoke apps. In dit artikel hebben wij een paar populaire karaoke apps op een rijtje gezet, zodat jij lekker kunt meezingen met jouw favoriete nummers.

Smule
Eén van de meest populaire Karaoke apps is Smule – The #1 Singing App. Deze app is al meer dan 100 miljoen keer gedownload op Android en krijgt een gemiddelde waardering van 4.2 sterren. Met Smule kies je verschillende muziekgenres waar jij graag naar luistert. Vervolgens kun je alleen, maar ook met anderen, meezingen met de muziek. Smule laat zien of je de juiste noten raakt en geeft je de optie om audio-effecten en video-filters te gebruiken. Nadat het nummer is afgelopen hoor je jezelf zingen en geeft Smule een score.

Google Play Store is gratis te downloaden op zowel Android als iOS, maar beschikt wel over in-app aankopen.

Wesing
Wesing is een andere Karaoke app die in de Play Store een goede waardering krijgt. De app is meer dan 10 miljoen keer geïnstalleerd en krijgt een gemiddelde score van 4.5 sterren. Online krijg je toegang tot miljoenen nummers, maar er is ook een offline modus aanwezig. Wesing geeft aan of je de juiste noten zingt en geeft je de mogelijkheid om muziek te downloaden en filters te gebruiken.

Net als Smule is Wesing een gratis app met in-app aankopen. Je kunt Wesing downloaden in de Google Play Store.

Musixmatch
Musixmatch lyrics is een andere populaire meezing-app die op meer dan 50 miljoen Android-apparaten is geïnstalleerd. De app is een stuk minder uitgebreid en erg simpel in gebruik. Hier gaat het namelijk niet om het maken van video’s, maar puur om de “lyrics” van een nummer. Musixmatch lyrics zoekt de lyrics bij de muziek die al op jouw smartphone of tablet staat. Je kunt de app verbinden met Spotify of Apple Music om bijpassende lyrics te zoeken. In tegenstelling tot de voorgaande twee apps zing je in dit geval over de artiest heen, maar dit kan natuurlijk net zo leuk zijn.

Ook Musixmatch lyrics is gratis te downloaden in de Google Play Store.

Karaoke Set aanschaffen
Voordat we bij de laatste app in deze lijst aankomen willen wij de echter karaoke fans erop wijzen dat het tegenwoordig heel eenvoudig is om een Karaoke Set aan te schaffen. Dit is een fysiek apparaat met speakers en microfoons die je in je huis kunt plaatsen. Met een Karaoke Set kun je een echt feestje bouwen met je vrienden of familie.

karaoke-set

Zing je graag met je vrienden of met je kinderen, dan staat een Karaoke Set in jouw huis gegarandeerd aan een gezellige avond. Je kunt Karaoke Sets aanschaffen bij winkels zoals MediaMarkt. MaxiAxi.com heeft ook karaoke sets in de aanbieding, met een vanaf adviesprijs van slechts zes tientjes.

Sing Karaoke Online & Karaoke Record
Om deze lijst af te sluiten hebben wij de app Sing Karaoke Online & Karaoke Record toegevoegd. Deze app is geschikt voor mensen die niet al te veel poespas nodig hebben, maar gewoon even leuk willen meezingen met een nummer uit een online database. Je kunt muziek selecteren uit verschillende genres en vervolgens je gezongen nummers opnemen, terugspelen en delen via social media.

Je kunt Sing Karaoke Online & Karaoke Record hier downloaden.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.