“Samsung Galaxy S10+ Gespot In Zuid-Korea”

samsung-galaxy-s10-renderEr is een foto opgedoken die is gemaakt in een bus in Zuid-Korea. Volgens de bron zien we op deze foto de Samsung Galaxy S10+ in het wild. De smartphone zit in een beveiligingscover om een groot gedeelte van het design te verbergen.

Laten we als eerste melden dat we niet kunnen bevestigen dat we hier daadwerkelijk de Galaxy S10+ zien. Dergelijke foto’s zijn namelijk vrij eenvoudig te maken in photoshop. Volgens Reddit-gebruiker ActuallyWorkOnBixby, die werkzaam is bij Samsung, is de kans echter groot dat we hier inderdaad een Samsung-werknemer met een Galaxy S10+ zien. De werknemer is waarschijnlijk onderweg naar de Samsung Suwon-campus in Zuid-Korea. Verder schrijft hij dat er een beveiligingscover om de smartphone zit.

galaxy-s10-plus-gespot-in-bus-zuid-korea

Daarnaast lijkt het erop dat de werknemer de beveiligingssoftware die een ‘watermerk / werknemer + apparaat-ID’ op het scherm plaatst heeft verwijderd. Volgens ActuallyWorkOnBixby is de Galaxy S10+ ongeveer even groot als de Galaxy Note 9, maar wel wat lichter. Ook heeft de nieuwe vlaggenschip-smartphone een in-display vingerafdrukscanner en verbeterde gezichtsherkenning.

We raden voorlopig aan om de foto en de informatie van ActuallyWorkOnBixby met een flinke korrel zout te nemen. We kunnen de bron namelijk op geen enkele manier bevestigen. Over één maand, op 20 februari, zal Samsung de smartphone officieel onthullen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *