“Motorola Moto G7-serie Binnenkort Te Koop Voor 149 Euro”

motorola-moto-g7Er zijn afbeeldingen opgedoken waarop drie varianten van de Motorola Moto G7 te zien zijn. Alle drie de toestellen beschikken over een notch in het scherm. Volgens de geruchten zal de Moto G7-serie binnenkort op de markt verschijnen met een vanaf adviesprijs van 149 euro.

Volgens de bron MySmartPrice zal Motorola uiterlijk in februari de Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play en Moto G7 Power introduceren. Alle vier de toestellen zullen vanaf dit voorjaar in Nederland verkrijgbaar zijn. De bron heeft afbeeldingen, specificaties en prijzen van de smartphones gedeeld.

Alle vier de smartphones krijgen een scherm dat een groot gedeelte van de voorkant in beslag neemt. De Moto G7 en G7 Plus hebben een kleine druppelnotch, terwijl de Moto G7 Play en Moto G7 Power een grotere inkeping in het scherm hebben. De toestellen met een druppelnotch beschikken aan de achterkant over een dual-camera, terwijl de G7 Play en G7 Power het moeten doen met een enkele camera. Alle vier de toestellen hebben een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

De Moto G7 en Moto G7 Plus beschikken beide over een Snapdragon 660-processor en 3GB werkgeheugen. De Moto G7 krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van 249 euro en de Moto G7 Plus een adviesprijs van 299 euro.

De Moto G7 Play is wat minder krachtig en krijgt een Snapdragon 632-processor. De smartphone gaat waarschijnlijk over de toonbank voor 149 euro. De Moto G7 Power krijgt een Snapdragon 625-processor en een zeer grote accu met een capaciteit van 5000 mAh. Dankzij deze accu moet het mogelijk zijn om de smartphone 2 a 3 dagen te gebruiken. De Moto G7 Power gaat waarschijnlijk 199 euro kosten. 

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *