Poco Launcher Krijgt Donkere Modus

Poco-Launcher-update-8.0De Poco Launcher heeft een update ontvangen. De update voegt onder andere een donkere accubesparende modus toe. De update brengt ook een aantal andere handige features met zich mee.

Steeds meer applicaties ontvangen een donkere modus. Een layout met donkere kleuren is namelijk een stuk prettiger voor de ogen. Ook verbruiken smartphones met een AMOLED-scherm een stuk minder stroom wanneer ze donkere kleuren (zwart) weergeven. De Poco Launcher, die oorspronkelijk voor de Pocophone F1 bedoeld was maar nu in de Play Store te downloaden is, heeft sinds versie 8.0 ook een donkere modus.

Poco-launcher-donkere-modus

Je kunt de donkere modus activeren door een leeg gedeelte op je startscherm ingedrukt te houden en vervolgens rechtsonder op ‘Instellingen‘ te klikken. Daarna klik je op ‘Meer‘ -> ‘Achtergronden‘ -> ‘Donker‘. Laat de transparantie op nul staan en klik op ‘Toepassen‘. De launcher heeft vanaf nu een donkere achtergrond met donkere elementen.

Versie 8.0 van de Poco Launcher brengt nog een andere functie met zich mee die je kunt activeren via ‘Instellingen‘ -> ‘Meer‘ -> ‘Dubbeltik om het scherm te vergrendelen‘. Wanneer je de functie inschakelt kun je je smartphone vergrendelen door twee keer snel op het scherm te klikken. Verder kun je nu apps toevoegen aan de ‘appkluis’ en hebben bepaalde elementen een iets aangepast design gekregen. De Poco Launcher is gratis te downloaden in de Play Store.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.