“Google Patent Toont Magnetische Horlogebandjes Voor Pixel Watch”

Google Logo FotoGoogle heeft een patent aangevraagd voor een smartwatch met magnetische polsbandjes. De komst van de eerste Pixel Watch lijkt steeds dichterbij te komen.

Google is verantwoordelijk voor het besturingssysteem op veel smartwatches, maar heeft zelf nog geen smartwatch op de markt gebracht. Geruchten spreken echter al geruime tijd over de komst van een “Pixel Watch” en de aanvraag van een nieuw patent versterkt dit vermoeden. Google heeft eerder al eens gereageerd op de geruchten over de Pixel Watch en liet toen weten dat we niet te veel hoop moesten hebben.

Toch zien we dat Google steeds meer interesse in smartwatches toont en een nieuwe patentaanvraag doet vermoeden dat de eerste smartwatch van Google eenvoudig verwisselbare polsbandjes krijgt, iets dat bij lang niet alle smartwatches het geval is. Details over de smartwatch worden niet vermeld in het patent. De polsbandjes maken gebruik van magneten, maar het mechanisme zou stevig genoeg zijn om het horloge ten alle tijd om de pols houden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.