Snelheidsmeter In Google Maps Nu Voor Iedereen Beschikbaar

googlemapsGoogle Maps heeft een update ontvangen die ervoor zorgt dat iedereen in Nederland tijdens het navigeren voortaan gebruik kan maken van de snelheidsmeter.

Google rolt regelmatig updates die nieuwe functies toevoegen aan de Google Maps app. De laatste update voegt een snelheidsmeter toe. Deze meter verscheen vorige week al in een bèta-versie, maar vanaf nu kan iedereen de nieuwe optie gebruiken. De snelheidsmeter is te activeren wanneer gebruikers Google Maps gebruiken om te navigeren. De app maakt gebruik van GPS om te kijken hoe snel je op dat moment rijdt. Dit kan een aantal kilometer afwijken van de snelheidsmeter in de auto.

Google Maps toont nog niet wat de maximumsnelheid is, maar het bedrijf zou wel werken aan deze optie. Tot die tijd moet je dus gewoon de verkeersborden goed in de gaten houden.

Je kunt de snelheidsmeter in- en uitschakelen via ‘Instellingen’ -> ‘Navigatie-instellingen’ en vervolgens het schakelaartje naast ‘Snelheidsmeter’ naar links of rechts te schuiven.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.