Spotify Brengt Android-widget Terug

Spotify-WidgetVorige maand schreven wij dat de Spotify-app voor Android sinds de laatste update geen toegang meer heeft tot de Spotify-widget. Spotify kreeg veel kritiek op dit besluit, waardoor Spotify nu in een reactie heeft aangegeven dat het bedrijf de widget terug zal brengen.

Sinds versie 8.5 van de Spotify-app is de widget om de playback van je muziek te besturen vanaf je homescreen niet meer aanwezig. Spotify heeft besloten om de widget te verwijderen en zich te focussen op andere functies. Een opmerkelijk besluit, want er zijn genoeg gebruikers die deze widget erg handig vinden. Ook hebben de concurrerende apps allemaal een vergelijkbare widget.

Duizenden gebruikers hebben bij Spotify een klacht achtergelaten en blijkbaar heeft dit zijn vruchten afgeworpen. Spotify heeft niet precies gezegd wanneer de widget zal worden teruggebracht, maar het bedrijf spreekt over een “komende release op Android“. Daarnaast heeft Spotify aangegeven dat het bedrijf prestatieverbeteringen en verbeteringen aan het uiterlijk van de widget heeft toegevoegd.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.