“Huawei Mate 30 Pro Krijgt 7 Camera’s”

Huawei_Mate_30_Pro_cameraWe komen steeds dichter bij de officiële lancering van de Huawei Mate 30-serie, die op 19 september zal plaatsvinden, maar nog steeds duiken nieuwe geruchten op. Dit keer is op nieuwe renders te zien dat de Mate 30 Pro is uitgerust met 7 camera’s.

De nieuwe renders zijn afkomstig van de bekende tech-lekker OnLeaks. Op de renders zien we de Pro-uitvoering van de Mate 30. De smartphone zou aan de achterkant beschikken over een vierdubbele camera en aan de voorkant over een driedubbele camera. De camera aan de voorkant zit verwerkt in een langwerpige notch in het 6,6-inch scherm. De camera kan onder andere worden gebruikt om de smartphone te ontgrendelen met gezichtsherkenning.

We zien aan de zijkant geen fysieke volumeknoppen. Waarschijnlijk is de Mate 30 Pro voorzien van een aanraakgevoelige behuizing waarmee je de volume kunt regelen.

Volgens de geruchten beschikt de Huawei Mate 30 Pro intern over een Kirin 990-processor, een 4500 mAh accu met ondersteuning voor 55W snelladen, een USB-C poort en een Infraroodpoort. De smartphone zou mogelijk niet beschikken over Google-diensten zoals de Play Store en YouTube, omdat Huawei hiervoor geen licentie zou hebben gekregen.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.