Huawei Introduceert Test-versie Van Huawei Assistent

HuaweiHuawei gaat de concurrentie aan met de Google Assistent en heeft een test-versie van zijn eigen slimme assistent aangekondigd. Je kunt de Huawei Assistent nu uitproberen, maar de ontwikkelingen zijn nog in een vroeg stadium.

Google, Apple, Samsung en Amazon hebben allemaal een eigen slimme assistent. Deze assistenten krijgen er in de toekomst nog een concurrent bij. Huawei werkt namelijk hard aan een eigen slimme assistent. Waarschijnlijk wil Huawei deze assistent op zijn smartphomes als alternatief aanbieden voor de Google Assistent. Door de sancties van Amerika verschijnen sommige Huawei-smartphones namelijk op de markt zonder Google-diensten.

Huawei-Assistant

Mensen met een Honor- of Huawei-smartphone met EMUI 9.1 of hoger kunnen de Huawei Assistant nu testen. Iedereen die een feedback deelt maakt kans op een nieuwe Huawei P30 Pro. De Huawei Assistant bestaat onder andere uit een nieuwsfeed en uitgebreide zoekopties. Ook kun je SmartCare gebruiken. Dit zijn contextuele kaarten van Huawei zelf, met daarop informatie zoals dataverbruik, gemiste oproepen, agendapunten en meer. Je kunt de APK hier downloaden.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Henk van Holten schreef:

    Werkt prima en beter dan Google vooral de zoekfunctie, de nieuwsfeeds zijn helaas nog niet te beïnvloeden met je eigen interesses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.