Disney+ Officieel Uitgebracht In Nederland

Disney-PlusDisney+ is officieel voor Nederland aangekondigd. De streamingdienst gaat de concurrentie aan met Amazon en Netflix. Eerder dit jaar konden Nederlanders de dienst al even gratis testen.

Nederlanders kunnen vanaf nu gebruik maken van de nieuwe streamingdienst Disney+. Gebruikers kunnen onder andere content van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic streamen. Op dit moment zijn al meer dan 600 titels op Disney+ beschikbaar, en dit assortiment zal de komende tijd verder uitbreiden.

Veel gebruikers kijken uit naar de première van The Mandalorian, een Star Wars spin-off die draait om een van de kleinere karakters uit de franchise. De eerste aflevering is nu beschikbaar en tot 27 december zal elke vrijdag een nieuwe aflevering worden toegevoegd.

Star_Wars_The_Mandalorian_Disney+

Disney+ kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Je kunt content streamen op je smartphone of tablet, maar ook op Android TV’s, de Xbox One, de PlayStation 4, de Apple TV en Roku streaming spelers. Je kunt streamen met een maximale resolutie van 4K en op vier schermen tegelijk films kijken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *