“Prototype OnePlus 8 Pro In Het Wild Gespot”

oneplus-8-pro-prototype-fotoNadat een tech-lekker eerder al renders van de OnePlus 8 Pro deelde, zou een prototype van de smartphone nu zijn gespot in het wild. Op foto’s zien we zowel de voorkant als de achterkant van de smartphone. Een aantal dingen vallen op.

We kunnen de betrouwbaarheid van de foto’s niet bevestigen, dus lees dit bericht met een korrel zout. Mochten we inderdaad een prototype van de OnePlus 8 Pro zien dan mogen we een aantal dingen verwachten. Zo zien we dat het scherm net als bij de OnePlus 7T Pro is afgerond aan de zijkanten. Ook zien we een Alert Slider aan de rechterzijde.

De foto’s zijn wat onduidelijk, maar aan de achterkant zien we wat lijkt op een 5G-logo. Tussen de drie lenzen zien we een flitser. Dit komt overigens niet overeen met de eerder gedeelde renders, waarop de flitser naast de lenzen is geplaatst. Aan de onderkant zien we een usb-c-poort, speaker en een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

OnePlus-8-Pro-render2

Het grootste verschil tussen deze foto’s en de eerdere renders zit aan de voorkant. Op de foto’s zien we namelijk een dubbele selfie-camera in de rechterhoek van het scherm. Aan de rechterkant is nog wel wat ruimte overgelaten voor notificaties. Op de renders zien we echter een enkele camera die helemaal in de linkerhoek is geplaatst. Dit is dan ook de reden dat we de geruchten nog niet te serieus nemen. Bovendien zal OnePlus de smartphone pas in het tweede kwartaal van 2020 introduceren, dus het bedrijf kan nog van alles veranderen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.