Verwijderde WhatsApp-berichten Vanaf Nu Terug Te Halen

WhatsApp heeft een nieuwe feature geïntroduceerd die het mogelijk maakt om per ongeluk verwijderde berichten terug te halen. Het herstellen van berichten is iets waar veel WhatsApp-gebruikers al een lange tijd om vragen.

Heb je wel eens een bericht gestuurd waarvan je direct spijt had en dit bericht daarom onmiddelijk verwijderde. Bij het verwijderen klik je echter per ongeluk op “alleen verwijderen voor mezelf“. Hierdoor verdwijnt het bericht voor jezelf, maar niet voor de ontvanger. Omdat jij het bericht zelf niet meer ziet kun je het bericht ook niet meer verwijderen bij de ontvanger.

WhatsApp komt nu echter met een functie die het mogelijk maakt om verwijderde berichten terug te halen. Hierdoor kun je wanneer je dezelfde fout maakt het verwijderen van het bericht ongedaan maken en vervolgens het bericht opnieuw verwijderen voor iedereen in de chat. Je krijgt vijf seconden om het verwijderen ongedaan te maken. Na vijf seconden kun je het bericht niet meer terughalen. WhatsApp denkt dat vijf seconden genoeg moet zijn om een “Accidental Delete” recht te zetten.

Het terughalen van een bericht binnen vijf seconden is overigens alleen mogelijk met berichten die je voor jezelf hebt verwijderd. Berichten die je voor iedereen verwijderd hebt zijn niet terug te halen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.