Bellen Vanuit Hangouts Mogelijk Op iOS, Binnenkort Ook Op Android

Google-Hangouts-iOS Bellen
Google heeft vandaag een update uitgebracht voor de iOS versie van Google Hangouts, zo is het vanaf nu mogelijk om te bellen vanuit de Hangouts applicatie naar mensen die geen Hangouts hebben. In de VS is het zelfs mogelijk om gratis te bellen door een Google Voice-nummer te gebruiken, deze functie is tot nu toe alleen mogelijk in de VS en Canada.

Het was al enige tijd mogelijk om te bellen vanuit de desktop versie van Hangouts, vanaf nu is het dus ook mogelijk op de iPhone en iPad. Android zal naar alle waarschijnlijkheid zeer snel volgen, er is namelijk een Android update op komst (Android 4.4 “KitKat”) en wij gokken dat de de Hangouts update zal worden vrijgegeven na de aankondiging van Android 4.4. Ook stelt Vic Gundotra ons gerust en zegt dat ze hard werken aan de Hangouts update voor Android.

Guys, don’t worry. We have massive investment in Android. I promise you will be happy soon. Don’t get upset because we show some love to Google users who use iOS. There are a lot of them. And they are good people đŸ™‚

Het principe van de bel functie in Hangouts is te vergelijken met Skype, u kunt beltegoed aanschaffen voor Hangouts en tegen een zeer laag tarief bellen naar vaste en mobiele nummers.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. benjamin schreef:

    Wanneer komt 4.4 update.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.