Interessante Kortingen Op Android Producten

webwinkelsWij schrijven regelmatig berichten over leuke aanbiedingen van smartphones en Android-gadgets. Deze week hebben we gekeken bij verschillende grote webwinkels en een aantal aanbiedingen van smartphones en andere producten op een rijtje gezet. 

Mediamarkt
Allereerst kijken wij even naar de aanbiedingen van Mediamarkt. Naast de jaarlijkse grote actiedagen, zoals bijvoorbeeld de BTW-vrije dagen, heeft Mediamarkt altijd wel een aantal acties lopen. Zo kun je bij Mediamarkt onder andere de Galaxy S8+ en de nieuwe Galaxy S9 kopen. De Galaxy S9 heeft gewoon de reguliere prijs van 849 euro, maar voor de Galaxy S8+ met 64GB opslagruimte betaal je nu slechts 599 euro.

Heb je nog een oude smartphone liggen en wil je de Galaxy S9 met korting aanschaffen. Dan kun je dit doen via Samsung’s website. Je krijgt bij de aanschaf van de Galaxy S9 voor een oude smartphone namelijk tot 400 euro korting. Voor meer informatie kun je terecht op Samsung.com.

Wiko-View

Ben je opzoek naar een goedkopere smartphone, dan is de WIKO View misschien een leuke optie. De WIKO View beschikt onder andere over een 5,7-inch scherm, een Snapdragon 425-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant en een 2900mAh accu. De smartphone kost slechts 179 euro en tot 11 maart krijg je gratis een Wiko WiShake Bluetooth Headphone t.w.v. €54,99 cadeau. 

Bol.com
Ook op bol.com zijn deze week leuke producten in de aanbieding. Zo kun je dankzij de laatste weekdeal de Sennheiser HD 4.40 BT headset tijdelijk aanschaffen voor 99 euro. De over-ear headset levert uitstekend geluid en gaat maar liefst 25 uur mee op één acculading. Ook is er ondersteuning voor Bluetooth 4.0 en NFC, en beschikt de headset over een ingebouwde microfoon. Op bol.com kun je overigens extra voordelig shoppen door gebruik te maken van een bol.com kortingscode.

Sennheiser HD 4.40 BT

Coolblue
Op Coolblue.nl zijn dagelijks producten extra voordelig geprijsd. Wij raden aan om naar de ’tweedekans’ categorie te gaan, waar je geretourneerde producten kunt vinden die geen of minimale gebruikssporen hebben. De producten werken dus als nieuw, maar kosten minder dan een daadwerkelijk nieuw product. De producten in de tweedekans-categorie variëren dagelijks, maar je zult hier altijd wel wat high-end smartphones, tablets en laptops tegenkomen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.