Temple Run nog deze maand naar Android

Op iOs is het al een enorm populaire game en Temple Run komt ook naar Android. Volgens Android Community komt de game nog deze maand in de Market te staan. Er gingen de nodige geruchten rond dat Temple Rune vandaag beschikbaar zou komen, maar dat is helaas niet het geval. Op hun Facebook-pagina laten de makers weten dat ze met man en macht bezig zijn om de Android-versie af te maken.

Maar ze zeggen er wel bij dat omdat het de eerste release op Android is, ze alles goed voor elkaar willen hebbben. Ze durven daarom nog geen datum te noemen waarop de game beschikbaar komt. Ze waarschuwen wel dat alles wat nu in de Market staat met de naam Temple Run niet echt is.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

4 Reacties

 1. Luuk schreef:

  Dit is SUPER goed nieuws. Mijn broer heeft Temple Run op zijn iPod. Maar ik heb een Android mobiel en kan het dus niet downloaden. Maar ik heb het één keer gespeeld en vond het super leuk! Ik ben echt heel blij met dit nieuws.

 2. Frans Wiersma schreef:

  Ik ben er wel benieuwd naar. We houden je op de hoogte als het er is

 3. Brian schreef:

  Ik heb hem ook gespeeld op de iPhone, super leuk en verslavend spel! Maar ik had op een andere site gelezen dat hij op 9februari er al zou zijn maar ik heb hem nog niet gezien?

 4. Barry Meijer schreef:

  @Brian Zover ik kan zien is de app ook nog niet beschikbaar, dus laat staan 9 februari 😉 We laten het weten als het zover is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.