Alfawise H96 Pro+ TV Box Kost Nu Slechts €50

Alfawise-H96-Pro+-TV-BoxVeel mensen hebben tegenwoordig een zogeheten TV Box aangesloten aan hun TV. Een TV Box is een mini computer die draait op Android en ideaal is voor het afspelen en streamen van films en series. Ook is het mogelijk om net als op een smartphone applicaties of games te installeren. De Alfawise H96 Pro+ is een krachtige TV Box die nu voor slechts vijf tientjes over de toonbank gaat.

De Alfawise H96 Pro+ is slechts 2 centimeter dik en 10 centimeter lang. Toch beschikt de TV Box over verschillende poorten, waaronder een Ethernet-poort, een HDMI-poort, een SD-kaart aansluiting, een AV-poort, een SPDIF-poort en twee USB2.0 aansluitingen. Ook heeft de Alfawise H96 Pro+ ondersteuning voor WiFi, 4K-video’s en dolby surround sound.

Alfawise-H96-Pro+-TV-Box-2

Intern beschikt de Alfawise H96 Pro+ over een 2GHz octa-core processor, 3GB werkgeheugen en 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een externe harddisk, USB-stick of SD-kaart. Ook komt de TV Box met een afstandsbediening.

Ben je opzoek naar een krachtige, compacte en aantrekkelijk geprijsde TV Box? Dan kun je de Alfawise H96 Pro+ hier de komende dagen aanschaffen voor slechts 50 euro. Wees er snel bij want de actie is slechts vijf dagen geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.