Speel Nintendo 64 En PSP-spellen Op Je Android Wear Smartwatch

Nintendo-64-emulator-Android-WearOk, dit is misschien niet iets waar je aan dacht bij de aanschaf van je smartwatch, maar een YouTube gebruiker heeft het voor elkaar gekregen om Nintendo 64 en PSP-spellen op een Android Wear smartwatch te spelen.

Het is voor de meeste mensen nutteloos, maar ontwikkelaars laten graag zien wat er allemaal mogelijk is met een smartwatch. Zo hebben we Flappy Birds al gezien op een Moto 360, en is het zelfs al gelukt om Windows 95 te draaien op de Samsung Gear Live. Dit keer laat YouTuber Hacking Jules een Nintendo 64 emulator en een PSP emulator zien op de LG G Watch.

Op de onderstaande video’s zien we Mario 64 en Legend of Zelda: Ocarina of Time voor de Nintendo 64, en zelfs een PSP emulator. Doordat het scherm zo klein is, zijn de spellen vrijwel onspeelbaar. Ook heeft de PSP-emulator vanwege de breedbeeldverhouding zwarte balken aan de onder en bovenkant, waardoor het speelbaar scherm nog kleiner is. De framerate van de Nintendo 64 emulator is nog wel te doen, maar de PSP-games lijken te zwaar voor de LG G Watch.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.