Nixon Mission-smartwatch Komt 10 Oktober Op De Markt

Nixon Mission SmartwatchEerder dit jaar kregen we de Nixon Mission te zien, maar de releasedatum van de robuuste smartwatch was nog niet bekend. Tot vandaag, want we weten inmiddels dat de Nixon Mission in Amerika vanaf 10 oktober beschikbaar is en dat de smartwatch in Europa een adviesprijs meekrijgt van 429 euro.

De Nixon Mission is een smartwatch die draait op Android Wear en is voorzien van een AMOLED-display met een resolutie van 400×400 pixels en een laagje Gorilla Glass. Intern vinden we een Snapdragon 2100-chipset, een GPS-chip en enkele sensoren zoals een thermometer, barometer, gyrometer, hoogtemeter en een elektronisch kompas.

De Nixon Mission heeft een roestvrijstalen behuizing en is waterdicht tot maar liefst 100 meter. In Amerika krijgt de smartwatch een adviesprijs mee van $400, maar voor $50 extra kan je zelf de kleuren van de smartwatch samenstellen.

Nixon Mission aanpassen

In Amerika zal de smartwatch vanaf 10 oktober uitgeleverd worden, maar een releasedatum voor Europa is nog niet bekend. Wel weten we dat de reguliere variant in de kleuren oranje, zilver of zwart in Europa 429 euro gaat kosten. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je echter 10% korting op je eerste bestelling, waardoor de Nixon Mission ongeveer 386 euro kost.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Wim schreef:

    Waar vind ik de nieuwsbrief om voor on te schrijven ? Groet, Wim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.