Bedrijven Spelen In Op Pokémon Go-Hype

PokedronePokémon Go is de nieuwe Angry Birds en iedereen van jong tot oud is actief opzoek naar “zeldzame” Pokémon. Sommige bedrijven spelen hier slim op in door producten te ontwikkelen die speciaal zijn ontworpen voor het spel.

Ben je een Pokémon Go-fan dan kan je geld verdienen met het spel. Uitzendbureau YoungCapital is namelijk opzoek naar Pokémon Go-spelers om alle Pokéstops in studentensteden in kaart te brengen. De vacature heeft in één ochtend al meer dan 31 reacties ontvangen.

Pokémon_Go No sticker

Ook zien Nederlandse bedrijven geld in het maken van accessoires voor Pokémon Go. Zo heeft Dr. Sticker uit Roosendaal een speciale verbod-sticker ontworpen om Pokémon Go-spelers buiten de deur te houden. Het Nederlands dronebedrijf TRNDlabs heeft een kleine drone ontworpen die het makkelijker zou moeten maken om Pokémon op moeilijke posities te vangen.

Ook producenten van powerbanks zetten groot in op de Pokémon-hype. Het spel trekt de accu van een smartphone namelijk snel leeg, waardoor een externe accu wel nodig is als je een dagje wil rondlopen om een nieuwe Pokémon te vangen.

via [gelderland]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.