Verwissel Van Telefoon Voordat Contract Eindigt Met Vodafone NEXT

Vodafone LogoVodafone heeft de nieuwe dienst Vodafone NEXT geïntroduceerd. Met Vodafone NEXT is het mogelijk om al van telefoon te wisselen voor het einde van je contract.

In veel abonnementen is het niet mogelijk om van telefoon te verwisselen als consumenten hun telefoon beschadigen of verouderd achten. Bij Vodafone NEXT kan je echter al na vier maanden wisselen van telefoon. Alleen mensen die vanaf 4 april een contract hebben afgesloten komen in aanmerking voor Vodafone NEXT. “Met NEXT kun je bij je nieuwe Vodafone abonnement eerder kiezen voor een nieuwe telefoon.

Wanneer je een andere telefoon wilt betaal je het huidige restbedrag af zonder bijkomende kosten. Daarna kan je zelf je telefoon verkopen of deze inruilen voor een ander toestel. Vodafone zal dan de waarde van je telefoon aftrekken van de prijs van je nieuwe telefoon. Bij je nieuwe telefoon sluit je weer een contract af voor 24 maanden.

Heb je een SIM-only abonnement dan kan je na twee maanden wisselen naar een abonnement mét telefoon. Ook hier is het mogelijk om je oude telefoon in te ruilen voor korting op je nieuwe telefoon.

Vodafone NEXT wordt op 25 juli gelanceerd. Vanaf deze dag is meer informatie te vinden op de website van Vodafone.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.