VKworld Mix Plus: Randloos Toestel Voor Slechts $99

VKworld Mix Plus 2Steeds meer fabrikanten introduceren smartphones met een scherm dat vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. De VKworld Mix Plus is één van deze toestellen. Het mooie aan de VKworld Mix Plus is echter niet alleen het grote scherm met zeer dunne bezels, maar ook de adviesprijs. De smartphone is hier namelijk tijdelijk verkrijgbaar voor slechts $99,99, omgerekend ongeveer €85,-.

De Vkworld Mix Plus beschikt over een 5,5-inch 2.5D-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een MTK6737 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, dualSIM-ondersteuning, een vingerafdrukscanner en een 2850mAh accu.

De eerder genoemde specificaties zijn niet te vergelijken met de specificaties van de high-end toestellen van bijvoorbeeld Samsung of Xiaomi, maar het is wel een interessante budget-smartphone. Vanaf vandaag tot 14 augustus zijn elke dag de eerste 100 toestellen hier verkrijgbaar voor slechts $99,99, in combinatie met de couponcode “GBVKMIX“. Een toestel in deze prijsklasse met zeer degelijke specificaties zie je niet vaak. Ben je niet op tijd om één van de eerste 100 toestellen te kopen, dan kost de Vkworld Mix Plus $109,99. Naar onze mening alsnog een erg aantrekkelijke prijs. De smartphone is verkrijgbaar in “Deep Grey” en “Purplish Blue”

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.