Moto G4 Play En Moto E 3rd Gen Komen Naar Nederland

Motorola Moto E 3rd GenLenovo heeft aangekondigd dat de Moto G4 Play en de derde generatie van de Moto E in de komende weken in Nederland in de winkels komen te liggen. De budget smartphones zijn vanaf begin september te koop voor €129 en €169.

De Motorola Moto E 3rd Gen is met een prijs van 129 euro de goedkoopste van de twee en beschikt onder andere over een 5-inch display met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 1GHz Mediatek quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2800mAh accu. De smartphone draait op Android 6.0.1 (Marshmallow) en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De Motorola Moto G4 Play kost 40 euro meer en beschikt over vergelijkbare specificaties, waaronder een 5-inch display met de zelfde resolutie, een 1,2GHz Qualcomm Snapdragon 410 quad-core processor, 1GB of 2GB werkgeheugen, 8GB of 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2800 mAh “verwisselbare” accu. Ook is er ondersteuning voor NFC en een iets nieuwere versie van Bluetooth.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.